Dit boek geeft voldoende informatie om met een zeker elan op regelmatig voorkomende problemen een antwoord te geven. De meest voorkomende orthopedische problemen bij kinderen worden besproken, u ontvangt advies over wanneer er een indicatie is voor verwijzing en wat de tweedelijn voor de patiënt kan betekenen.

Voorwoord bij tiende druk (eerste herziene uitgave)

In 1992 verscheen de eerste druk van pluis of niet pluis. De tiende druk is de eerste geheel herziene uitgave. Het boek is op diverse punten op de actualiteit aangepast. Aan de bestaande 90 figuren zijn ruim 40 figuren toegevoegd, de tekeningen zijn in kleur uitgevoerd en tevens is een index aangebracht.

Voorwoord bij elfdedruk

In de elfde druk zijn tekstuele correcties aangebracht en acht figuren toegevoegd.

Download hier impressie van het boek

Klik hier voor de boekindex

Betaling na ontvangst

Snelle en rechtstreekse levering

 Gratis verzending

TITELPLUIS OF NIET PLUIS
ONDERTITELEEN LEIDRAAD VOOR DE EERSTE LIJN GEZONDHEIDSZORG
AUTEURPROF. DR. VISSER, JAN DOUWES
UITGEVERJAN DOUWES VISSER
ISBN9789080333055
OMVANG144 PAGINA’S.
DRUK11E DRUK 2012
TAALNEDERLANDS
PRIJS€ 75,-

RECENSIE

Artsennet.nl

“Ik denk dat heel veel jeugdartsen dit boek al in hun kast hebben staan en heel dankbaar gebruik hebben maken van de praktische informatie. Deze nieuwe uitgave is een prachtige uitgave, met harde kaft en een veel mooiere lay-out; de tekst is geschreven op mooi papier, de tekeningen zijn in kleur en het aantal afbeeldingen is uitgebreid.

De inhoudsopgave is nagenoeg hetzelfde als in de vorige drukken. De tekst is hier en daar uitgebreid en aangepast vooral daar waar het over de behandeling gaat en in het eerste hoofdstuk is het gedeelte over schoeisel uitgebreid. De veranderingen zijn niet groot. Wat het boek zo praktisch maakt is de opzet: probleembeschrijving, wanneer door verwijzen en wat is de eventuele behandeling. Wat ik een beetje mis, is een hoofdstuk over de gevolgen van een voorkeurshouding verder vind ik het een fantastisch boek en raad het iedereen aan om aan te schaffen. Als u het al heeft zou u het moeten kopen voor de mooie lay-out.”

Beoordeling:*****

OOK INTERESSANT